Dia Internacional de la Croqueta

25 gener, 2018

DIA INTERNACIONAL DE LA CROQUETA

Doncs si, resulta que les croquetes tenen el seu propi dia al calendari. Existeix un Dia Internacional de la Croqueta i va ser el passat 16 de gener. Tot i que, que aquesta data sigui reconeguda mundialment, no ens sorprèn res. Des de la Croqueteria Gourmet de Barcelona, orígen de les millors croquetes cassolanes, no podiem deixar de celebrar-ho!

L’origen de les delicioses croquetes, encara que sembla que siguin nostres, en realitat son de França, tot i que els països on més es consumeixen son a Espanya, Sicília i als Països Baixos. El seu nom prové del diminutiu ‘Croquer’ que significa cruixir en francès, i s’enllaça amb la onomatopeia que imita el so sec d’alguna cosa que cruix i es trenca quan ho fem amb les dents, com quan mosseguem una croqueta, encara que per dins estigui tendre.

sobrasada i brie_previewcroqueta-pernil-iberic_preview

 

 

 

 

 

I es que les croquetes son un tipus de recepta de lo més agraïda i que admeten molta multitud d’ingredients. A cada casa es cuinen de diferents formes i també de diferents sabors, des de les clàssiques de pernil o pollastre fins les més llampants fetes amb ingredients com el formatge blau, la sobrassada o el bacallà com les que cuinem a l’obrador de la Croqueteria Gourmet. Les combinacions son infinites y agraden a quasi tothom, es per això que les hem reinventat amb diversitat de formes i sabors.

Deixa un comentari