Día Mundial de la Tapa! Descobreix amb la Croqueteria Gourmet quines són les més populars a Espanya

30 juny, 2018

Dia Mundial de la Tapa! Quines són les més populars a Espanya?

Aquest mes de juny hem celebrat el Dia Mundial de la Tapa! Es va celebrar concretament el passat dia 15, data que s’ha decidit dedicar a homenatjar la cultura de la tapa. Desde la Croqueteria Gourmet Barcelona ens sembla un moment idoni per parlar de les tapes més sol·licitades per la gent. I a vosaltres, que us ve de gust?

Es pot dir que la tapa és un senyal d’identitat no solament de la nostra gastronomia, sinó també del nostre estil de vida. Tant és així que el “tapeo” està en l’actualitat nominat per a convertir-se en Patrimoni Immaterial de la Humanitat, ja que ha esdevingut una cosa universal que vénen buscant fins i tot els turistes que ens visiten.

Això ha provocat que durant els últims anys un gran número de bars i restaurants s’hagin especialitzat al món de la tapa. Cada cop hi ha més oferta i ara podem escollir entre les tapes “de tota la vida” i algunes més innovadores. Tenint tot això en compte… quines són les tapes més populars al nostre país?

Nosaltres som especialistes en croquetes, que realitzem amb la millor qualitat i els millors ingredients al nostre obradors. Croquetes gourmet amb una qualitat excepcional. Tot i així, hi han moltes altres tapes populars dins la nostra cultura. Vols descubrir-les?

Prèviament hem comentat que s’acaba de celebrar el Dia Mundial de la Tapa. Doncs bé, en aquest dia  es va dur a terme una classificació amb les 10 tapes preferides pels espanyols en aquest últim any, és a dir, aquelles que van ser més demanades. Van ser les següents:

-Truita de patates.

Tapa

-Patates braves.

Tapa

-Croquetes.

Croqueteria Gourmet Barcelona

-Ensalada russa.

Tapa

-Pernil ibèric.

Tapa

-Pop a la gallega.

Tapa

-Crestes.

Tapa

-Gambes amb allada.

Tapa

-Rabes.

Tapa

-Calamars.

Tapa

En definitiva, i malgrat la proliferació de noves tapes creatives, la veritat és que a Espanya es segueix preferint la tapa tradicional de tota la vida. A l’hora de sortir de tapes anem sobre segur i ens seguim decantant pel casolà i per les especialitats de sempre.

Deixa un comentari