La Croqueteria Gourmet Barcelona us explica els diferents tipus de croquetes

8 febrer, 2018

El món de la gastronomia és molt ampli i com a conseqüència, el de les croquetes també ho és.

Segur que en moltes ocasions has anat a dinar o a sopar fora amb la teva família, parella o amics i a l’hora de veure l’entrant has pensat si les croquetes del restaurant eren casolanes, gourmet o industrials.
No us preocupeu perquè aquí teniu la solució! En el bloc d’avui, us ensenyarem a diferenciar els tres tipus de croquetes.

Croquetes industrials
En primer lloc, trobem les croquetes industrials; aquelles croquetes congelades que podem comprar al supermercat, en envasos de moltes unitats i per a un preu molt baix, ja que estan fetes amb aliments econòmics i de qualitat justa. A més, utilitzen elements artificials, i en molts casos, fan ús de potenciadors de sabor que fan que la croqueta no porti res al seu interior.
Per tant, la clara diferencia que trobem amb els altres dos tipus de croquetes, que explicarem posteriorment, és el gust. Les croquetes industrials solen ser més pesades de menjar i a més, si t’hi fixes en la forma de les croquetes, totes són completament simètriques entre elles.

Croquetes casolanes

Per una altra part, trobem les croquetes casolanes. Aquelles cuinades amb la recepta tradicional de la mare, el pare, o bé els avis. Estan fetes amb ingredients totalment naturals i la diferència entre un sabor i un altre és molt pronunciada. Són croquetes molt més saboroses, amb un acabat més natural i molt important, quan les menges, notes com a dins la massa és molt menys compacta que en les croquetes industrials.

Croquetes Gourmet

Per acabar, el nostre tipus de croquetes. Les CROQUETES GOURMET. Les croquetes Gourmet es realitzen exactament com les croquetes artesanals, però, amb la diferència de què els aliments utilitzats són de molta més qualitat i que els sabors de les croquetes no només són els tradicionals si no que també s’aposta per la innovació en el gust. Aquest tipus de croquetes engloben des de les de pernil fins a les de porro i salmó fumat, carabassa amb formatge parmesà o bé les de lluç i gambes, entre molts altres sabors els quals pots trobar en el nostre obrador, on només utilitzem els millors ingredients per realitzar Croquetes Gourmet.

 

Això es tot per avui. Un cop saps tota aquesta informació, ja estàs llest per fer-te tot un investigador de croquetes!

Deixa un comentari