Rànquing de les 15 tapes més consumides a Espanya

15 febrer, 2018

Rànquing de les 15 tapes més consumides a Espanya

Una tapa és una ració/porció d’un aliment que se serveix als bars i restaurants per a acompanyar la consumició o bé com a aperitiu en festius o ocasions especials abans del menjar principal del migdia, amb la funció d’obrir l’apetit.
Hi ha tapes fàcils, ràpides i econòmiques fins a les més elaborades i dirigides a un públic més Gourmet, com les nostres croquetes elaborades amb els millors ingredients.
En el post d’avui, trobareu les 15 tapes més consumides per la població espanyola i una breu descripció de les 5 més tastades!

TOP 15

1. Truita de patates
Si hi ha alguna recepta característica del nostre país és la truita de patates. Una deliciosa combinació de patates amb ous i tots els ingredients que vulguis afegir-hi, com la ceba, per exemple. És un plat molt fàcil d’elaborar, però, no obstant això, està posicionat en número 1 de tapes més consumides.

truita de patates2. Pernil Ibèric
La segona tapa més consumida és el fantàstic pernil ibèric; un pernil procedent del porc de raça ibèrica i molt apreciat en la gastronomia espanyola i portuguesa. El pernil ibèric és considerat un aliment d’alta cuina i de luxe gastronòmic.

pernil ibèric

3. Patates braves
Qui no ha demanat mai unes bones braves com aperitiu?
Les patates braves, o també conegudes com a patates a la brava, són unes patates tallades en forma de daus i fregides en oli. Així dit sap a poc, però, un cop afegeixes la tradicional salsa picant a sobre d’elles, tot canvia!

Patates braves

4. Croquetes
En la quarta posició trobem les CROQUETES, la nostra especialitat a la Croqueteria Gourmet Barcelona. Un aliment de forma rodona o ovalada creat amb una massa de varis ingredients i amb una salsa beixamel que et deixaran sense paraules. Com ja hem explicat en altres posts, n’hi ha de molts tipus i d’una quantitat de sabors infinita.

PIT DE POLLASTRE

5. Olives
Les olives provenen de l’arbre oliver. Es consumeixen tant en oli o bé fresques, havent passat primer per un llarg procés de maceració. Aquí a Espanya són molt populars les olives assaonades.

Olives

 

6. Calamars a la romana

7. Polp a la gallega

8. Taula de formatges

9. Empanades

10. Gaspatxo

11. Pa amb tomàquet

12. “Chipirones”

13. Ensaladilla Russa

14. Ous estrellats

15. Chocos

Deixa un comentari