A domicili

T’AGRADEN LES CROQUETES?
TE LES PORTEM A CASA!


Benvingut a la botiga online de croquetes de major qualitat de Catalunya. Elaborem les millors croquetes gourmet, 100% casolanes, 100% artesanes i elaborades amb ingredients 100% naturals.
Descobreix el fàcil que és gaudir de les nostres croquetes gourmet sempre disponibles en el teu congelador sense perdre ni un polsim de la seva excel·lent qualitat, i sempre a punt per a menjar-les i gaudir-les en qualsevol moment a casa teva.

Per a que no es trenqui la cadena de fred, les nostres croquetes artesanals es distribueixen congelades a -18 °C i duren fins a un any en el congelador. D'aquesta manera, mantenen totes les seves propietats, i la qualitat no es veu alterada i el seu sabor continua sent tan exquisit.

Som proveïdors de croquetes gourmet en molts dels millors restaurants de Catalunya, però a més volem que qualsevol persona de Barcelona i voltants pugui assaborir-les, podent realitzar una comanda per la nostra web, que et lliurarem a domicili o podràs recollir en el nostre obrador.

Si t’agraden les croquetes gourmet, amb ingredients 100% naturals, ja sigui per a casa teva i la teva família, com si tens un bar, restaurant, rostisseria, càtering, botiga gourmet o empresa de distribució i estàs buscant un proveïdor que et subministri tota una gamma de croquetes d'excepcional qualitat i a un preu competitiu al nostre catàleg trobaràs fins a onze varietats.

Per fer les nostres  CROQUETES GOURMET i oferir-te un producte de la màxima qualitat, utilitzem els millors ingredients 100%  naturals, com llet fresca, verdures fresques, lluç fresc, pernil ibèric, parmesà Italià, brie francès, salmó noruec, gamba vermella i molt més.

Avantatges del nostre producte:

  • Gran varietat de sabors, per a tots els gustos, des de la tradicional “croqueta de pernil ibèric”, fins la més sofisticada “croqueta de carbassa i parmesà”. “
  • Elaboració artesana en obrador amb procés productiu i emmagatzematge amb temperatura controlada .
  • Excel·lent qualitat i imatge de producte. Sempre el mateix aspecte i mida.
  • Excel·lent qualitat de matèries primeres. Èxit garantit per a la teva empresa.
  • Durabilitat de fins un any en congelador (a -18º C.)
  • Alta rendibilitat
  • Producte sense minvament ni merma i fàcil d’emmagatzemar.
  • Distribució setmanal a Barcelona i àrea metropolitana amb el nostre operador logístic de fred.
  • Clients satisfets per qualitat, preu i servei.
Croquetes sense fer
Croquetes de pollastre i pernil ibèric