Croquetes Gourmet a les cartes dels millors restaurants

14 març, 2023

Des de fa molts anys, les croquetes han format part dels plats tradicionals d’Espanya com a fregits exquisits provinents de les restes de pollastre, peix o carn als àpats. Avui dia, aquestes croquetes s’han fet tan populars que molts restaurants les afegeixen a la seva carta en la seva versió gurmet per oferir una experiència culinària més gran als seus consumidors. Croqueteria Gourmet Barcelona com el seu nom indica és una empresa especialitzada en l’elaboració d’una gran varietat de croquetes gurmet per a empreses i restaurants de tot Barcelona.

 

Quins són els beneficis de croquetes gurmet congelades?

És comú escoltar que els nutrients i vitamines no es conserven en aliments congelats a diferència dels que són preparats quan encara estan frescos. Tot i això, els experts en nutrició i salut han catalogat això com un mite i afirmen que ofereixen els mateixos beneficis que els productes frescos. A més d’això, els aliments congelats ofereixen una sèrie d’avantatges als particulars, restaurants i empreses com ara la gran durabilitat que tenen. Això pel fet que no fermenten ni es deterioren encara que han estat usats, la qual cosa permet que durin fins a un termini d’1 any. Croqueteria Gourmet Barcelona, empresa especialista a subministrar croquetes gourmet congelada a restaurants i negocis explica que aquest tipus d’articles tampoc no perden el sabor. De la mateixa manera, les croquetes congelades ocupen poc espai al congelador i són molt còmodes i ràpides de preparar en comparació amb altres aliments. Com a punt extra, les croquetes gurmet congelades estan en tendència a Espanya, per la qual cosa resulten ideals per atraure més consumidors de manera econòmica i pràctica.

 

Per què comprar croquetes gurmet amb Croqueteria Gourmet Barcelona?

Les croquetes gurmet de Croqueteria Gourmet Barcelona són reconegudes per estar elaborades de forma artesanal amb ingredients naturals. Aquests ingredients hi afegeixen un sabor exquisit, no generen afeccions i la fórmula està pensada per al gaudi de tota la família. D’altra banda, aquesta companyia destaca per elaborar fins a 15 varietats de croquetes gurmet que són congelades i preparades per subministrar-les posteriorment a restaurants. Aquesta varietat i el sabor culinari professional fa que aquests aliments fregits resultin ideals com a aperitius, en plats principals o informals. Entre les diferents croquetes que ofereix Croqueteria Gourmet Barcelona es poden esmentar les croquetes de pernil ibèric, amb formatge parmesà, bròquil, gambetes, porros, salmó fumat, etc. Cada preparació està pensada per complaure els gustos de tots els seus clients, des dels amants de la carn i el peix, fins als que prefereixen aliments fregits vegans. Com a punt extra, aquesta empresa familiar destaca perquè cadascun dels ingredients esmentats són de primera qualitat, cosa que potencia el sabor culinari de les croquetes.

 

Avui dia, molts restaurants espanyols acudeixen a Croqueteria Gourmet Barcelona per millorar-ne la carta i destacar entre la seva competència gràcies a la gran varietat de sabors que ofereix l’empresa.