Termes i condicions

Comandes

A Croquetería Gourmet Barcelona volem que gaudeixis la vida, per això les nostres comandes són molt fàcils i còmodes de fer a través de la nostra web, així com realitzar el seguiment o subscriure't al nostre bloc de consells.

Formes de pagament

El pagament es realitza en línia, bé sigui mitjançant passarel·la de pagament a la teva entitat bancària amb la targeta de crèdit i / o dèbit, paypal o també mitjançanttransferència bancària. A Croquetería Gourmet Barcelona, per garantir la teva seguretat i privacitat, mai et demanarem dades de les teves targetes o comptes bancaris via Internet.

Lliuraments / Garantia de Satisfacció

Els teus croquetes recent fetes i congelades, es reparteixen tots els dijous.

Comprar a CROQUETERÍA GOURMET BARCELONA és comprar la millor qualitat del mercat.

La qualitat és la nostra raó de ser, per aquest motiu ens comprometem a reemplaçar-te el producte si per algun motiu no fora del teu grat.

Servei d'atenció al client

A CROQUETERÍA GOURMET BARCELONA volem mimar-te de la mateixa manera com mimem l'elaboració de les nostres croquetes. Per aquest motiu, estarem encantats de resoldre les teves consultes i dubtes al nostre correu electrònic info@croqueteriagourmet.com o també per telèfon, de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16h a 20h., Al 626 65 18 78.

Protecció de dades

D'acord amb la llei de protecció de dades (LOPD), les teves dades personals seran incorporades a la nostra base de dades automatitzada i seran tractades de forma estrictament confidencial.

Si no vols rebre informació de CROQUETERIA GORUMET BARCELONA, indica-ho en el moment de realitzar la teva registre.

Per rectificar, accedir o anul·lar les teves dades personals, pots fer-ho a l'apartat EL MEU COMPTE.