La CROQUETERIA GOURMET BCN farà degustacions de le seves croquetes al Saló BIZBARCELONA

1 agost, 2020

Del 21 al 23 de setembre arriba al recinte de Montjuïc una edició especial de Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, units per a contribuir a la reactivació de l’emprenedoria, les pimes i el mercat laboral, tan necessària en l’actual i complexa conjuntura. Aquesta doble cita –que compta amb un ampli suport institucional encapçalat pel Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa–, presentarà recursos, solucions i formació que ajudin negocis i professionals a adaptar-se al mercat pospandèmia.

De la ma de IZANDO SERVICES, la CROQUETERIA GOURMET BARCELONA participarà en el Saló BIZBARCELONA, on farem degustacions de les nostres 11 varietats de croquetes. Combinant les nostres degustacions amb les presentacions dels serveis de IZANDO SERVICES, que inclouen fins a un total de sis activitats:

  • IZANDO CONSULTING
  • IZANDO MARKETING
  • IZANDO REGALOS
  • IZANDO FORMACION
  • IZANDO SEGUROS
  • IZANDO IMPRENTA ONLINE

Durant aquests dies NAUTIC OCEAN farà un sorteig d’una Llicència de Navegació, que habilita per a portar embarcacions de fins a 6 metres d’eslora i sense limitació de potència.

Des de la CROQUETERIA GOURMET BARCELONA recomanem la vostra participació a BIZ BARCELONA , on tribareu al link anterior, tota la informació necesària, podent contactar també amb Alex Mas , el seu responsable comercial.

Amb un format híbrid (presencial i on-line), els dos esdeveniments conflueixen enguany amb orientació i propostes d’utilitat, dirigides a persones emprenedores, treballadors autònoms, pimes, startups i aquells que busquin oportunitats laborals, un canvi professional o bé fórmules d’autoocupació.

Bizbarcelona i el V Saló de l’Ocupació ocuparan la totalitat del Palau 8 del recinte de Montjuïc on s’aplicarà un precís protocol anticovid, elaborat per Fira de Barcelona en col·laboració amb experts en gestió de riscos i l’assessorament de l’Hospital Clínic.

Bizbarcelona comptarà amb un interessant programa de conferències, a més d’espais d’assessorament personalitzat i activitats de networking entorn de tres eixos temàtics: Emprendre & Startups; Creixement & Pimes; i Nous reptes, noves realitats.

Tindrà, a més, una zona d’estands d’entitats, institucions i empreses. Allí els visitants podran trobar eines, ajudes, recursos i solucions per als negocis, la gestió empresarial, el màrqueting i les vendes.

També hi haurà l’àrea Bizfranquícies, amb ensenyes que busquen franquiciats i inversors a Catalunya, i el nou espai Startup Sorra, amb continguts específics per a empreses de nova creació amb base

 

 

Deixa un comentari